Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с палене на двигателя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем с палене на двигателя

Здравейте,
    сутрин при студен двигател от известно време имам проблем с паленето. Стартера завърта колата пали веднага, и моментално губи обороти и гасне. При припомпване на педала на газта след няколко опита, колата се изфорсира и всичко е ОК вече. След като запали известно време оборотите варират и после цял ден да речем никакви проблеми .
    Автомобилът е TS 200 има и газова уредба.
    Ако някой е имал такива проблеми нека сподели.

Има много писано по твоя случай - газовата е основната причина

Comment

Не съм много вещ в областта, но не мисля че е от ГУ, тъй като паля на бензин и проблемът е явно тогава. Ако греша нека някой ме поправи.

Comment

Първоначално публикувано от drago147 Покажи съобщение
        Не съм много вещ в областта, но не мисля че е от ГУ, тъй като паля на бензин и проблемът е явно тогава. Ако греша нека някой ме поправи.
        Направи един ресет на ECU - то, покарай десетина километра на бензин и после виж, как е студеният старт. Ако се е нормализирал, вероятно проблемът ти е от газовата.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Направи един ресет на ECU - то, покарай десетина километра на бензин и после виж, как е студеният старт. Ако се е нормализирал, вероятно проблемът ти е от газовата.
          +1,аз нямам газ,но със смяна на дебитомер и заспала ламбда нещата си дойдоха на място.
          Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

Аз пък от 2 години паля от 2рия път и всички така казваха, че газовата е проблема,после че е дебиломера, и даже помпата била работила на сухо и е за смяна.
            Оказа се оринг за 10 цента в кошницата на помпата,върху регулатора на налягането.Така от една седмица паля преди да завъртя докрай ключа,ремонта е за половин час.Струва си една проверка.
            alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
            alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

Първоначално публикувано от drago147 Покажи съобщение
              Бензиновият ти комп запомня настройките на газовата, адаптира се по нея. И пали по тези вече настройки
              Ресетни си всички настройки, покарай само на бензин и ако проблемът изчезне - газова. Това е всеобщ проблем

Comment

Това е всеобщ проблем и на коли без газова.
                Тъпото е, че се появява и изчезва просто ей така.
                Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                Mazda 6 2.3 2005
                sigpic

Comment

На диагностиката като я закачиш какво показва? Някакви проблеми(грешки) има ли?
                  Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD 150ps+gt2256v hybrid

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                    Това е всеобщ проблем и на коли без газова.
                    Тъпото е, че се появява и изчезва просто ей така.
                    Ако го има и колата няма газова - има друго място, което е проблемът. Ма никой не се сеща за него. Едно време с горнооряховеца нищихме темата и се дърляхме. Намерете я и четете

Comment

Working...
                    X